Leven & Wonen

Verblijven in een woonzorgcentrum betekent meer dan continue verzorging alleen. Hof ter Lande zet zich in opdat onze bewoners naast professionele zorgverlening ook kunnen rekenen op een gezellige en fijne leef- en woonomgeving.

Een uitgebreide keuken

Onze ervaren chef zorgt dagelijks voor vers bereide maaltijden. 's Ochtends is er ruime keuze tijdens het ochtendbuffet. 's Middags kunnen de bewoners genieten van een heerlijke driegangenmenu met verse soep, een heerlijke en voedzame hoofdmaaltijd en een dessert. 's Avonds heb je opnieuw de keuze tussen verschillende soorten beleg. Onze keuken maakt ruimte voor suggesties van de bewoners en op hun verjaardag kiezen ze zelf een menu.

Animatie

Ons animatieteam zorgt dagelijks voor zinvolle en leuke tijdsbesteding, geheel vrijwillig bij te wonen door de bewoner. Onze bewoners worden creatief geprikkeld tijdens knutselmomenten. Residenten maken zelf maaltijden en of bakken lekkere cake en koekjes voor bij de koffie tijdens kookactiviteiten. We stimuleren lichaamsbeweging bij onze bewoners door dagelijks beweegmomenten en andere leuke sportieve activiteiten te organiseren.

Genieten van je bezoek

Kom samen met je bezoek een glas drinken in onze ruime en lichte cafetaria. In de zomer is er voldoende ruimte in onze binnentuin om veilig te genieten van de buitenlucht. Achter ons woonzorgcentrum ligt een gezellig, rolstoeltoegankelijk pleintje, voorzien van petanquebanen, een verhoogd kruidentuintje, zitbanken en een picnictafel. 

Wenst u bijkomende informatie?

Kijkt dan zeker eens naar de 'veelgestelde vragen', of neem vrijblijvend contact met ons op:

Veelgestelde vragen Contacteer ons